09 April 2009

Siti Nurhaliza keTue?

Bile dah terasa lapar ataupon memang malas nak keluar breakfast; Kedai PAS yang jual nasi lemak dan roti canai di Chengal Lempong memang pilihan. Oh..saya bukan peminat politik mahupon pengkritik, tapi saya tak tahu ape nama kedai tu. Apa yang saya tahu, kedai tu jual Harakah dan orang di situ selalu bersembang pasal politik. Orang PAS lah kan?No offense.
On da way ke tempat kerja, singgah la sebentar. Ramai betul orang. Semua kelihatan lapar. Kunyahan tegar tidak kira Laki or Perempuan. Gurauan kecil dari si isteri-isteri juga turut kelihatan. Anak-anak di pinggiran tak dihiraukan.Hmm...Romantik plak kedai PAS nih.

Tapi yang menjadi pertanyaan di sini; Apahal ramai sangat orang hari nih?

Fikir punya fikir; akhirnya saya confirm ini jawapan yang paling bernas.

"Malam Jumaat; bila bangun tidur..mesti lapar lah. Brape kilo calori dinyahtinjakan;kan?"


Entry kali ini tak ada kaitan lagi. Otak saya tak dapat fikir title yang sepatutnya digunakan. Alasan: saya cukup fark dengan DDT Manager Singapore. Tak nak cerita lebih. Saya tak suka share work problem dengan orang lebih-lebih. Nanti orang cakap saya tak berdedikasi dan banyak cakap.

Si Adiil Sengal telah bagi award senget kat saya. Adil ke?Adil ke Adil?
Dia suruh saya collect..tapi saya tak senget..kenapa saya kena?Adil ke Adil?
Nak buat macam mana;saya dah tahu ape jawapan dia;
"Adil tak adil..ko gi hambek!!"



Blog saya halal dan menggiurkan tau!!Bukan Senget!!huHu~


Kejap yeh...aku bagi kat kau lagi kejam!!

Bagi nama-nama di bawah Sila daftarkan diri anda di rumah berikut.

1Adil-bilik bibik
2.Fadhli-bilik tuan rumah
3.Kecil-bilik bini ke-2
4.Kay-bilik tukang kebun
5.Hazirah-bilik air
6.Bell-bilik semayang


Ye..rumah orang hutan.

Orait..pi check-in bilik-bilik korang. Sila-sila.















17 comments:

bell said...

AMARAN: komen ini berbaur syok sendiri!

Aku ke bell tu? haha..

bAdBoYZ said...

weh..langsung xder kene mengena ngan tajuk..

pe daaa...

Fadhlinasir Nama Diberi said...

kolo tak kolek leh kn??
hahaha..

Donut said...

bell-yah..anda lah..sila collect yah

badyboys-huhu~tersalah sangka la tuh~hahaha

paly-ko gi hambek!!

HazirahMahadzir said...

nk kne tampor??
tp kalau toilet mcm Hotel E&O bulih jugakk..
btw,thankewwww~~

kay said...

yg ko tulis kay tu bukan aku kan?apahal bilik tukang kebun?siti dalam bilik tu ke?

bLeEd BuDdY said...

aku ke kecil tu?
nape bilik bini ke-2 pulak...huhu

Donut said...

hazirah-ala..sesuai sikit ngan ko~hahaha..balasan kejam oleh kerana tag anda..

kay-kan aku da cakap..aku bagi yang kejam pnyer..ha..pi check in!!huhu~

kecik-kau la kecik..sape lagi...huhu~saje je timbulkan kontrovesi...

mrblind said...

cilakak..mana siti..

bell said...

xpaham ni.. nk kolek ape yep..
anyway thx ;)

Kizzy TF said...

ingatkan nak gebang pasal datuk k kawin lain. gagaga

A a D i I ? said...

cisss!! patutla ko suh aku pi check-in. ampeh btol..

dush dush dush!! (bunyik org kena blasah dlm citer tamil)


oit, aadii la.. bukan adiil. senget!

lalala~

Donut said...

kizzy-kan da tulis entry merapik.hhUhu~

adiI-aku tak nak la panggil ko aadi..mcm name laki bai..membe aku 10 org name adi..bile aku panggil..10-10 datang...

aku tak nak jadikkan ko no 11. kurang afdal.huHu~

joegrimjow said...

wujud ke tmpat 2?

$.H.e's said...

hey der~!thx nway....
ske donut???
me ske apam...hi3~!

k.e.r.i. said...

sudah lama tidak melihat orang utan di melaka tersebut.

k.e.r.i. said...

donut epal besar best woh.