12 January 2009

Ape Kejadahnye??

Waktu project execution, lebey2 lagi project sewaktu cahaya matahari aim kat ko je, ha time tue la korang akan hilang pertimbangan dan yang sewaktu dengannya. Macam kes neh.



Tanpa segan silunya beliau menulis keratan tersebut lalu ditujukan kepada Boss Beso.


Huh..berani sungguh minah neh. Klo ader bazooka dalam beg boss tue aku rase die la yang kene fire dulu. Aku kalo kene pon takat jadik OKU jerk...bley lumbe2 wheelchair ngn ameng. Die ska lumbe basikal ngn adik die. Mintak die tukar profession jadik pelumba wheelchair plak lah!! Kan Ameng??

p/s: semalam ameng emo sampai tak nak keluar dari selimut.

3 comments:

mrblind said...

minah tu tengah tension tu..

kay said...

epul,ko geng tak ngan budak2 oxo lab?kim salam kat diorang..dulu aku praktikal kat oxo lab

Donut said...

la..ko prektikel kat oxo dlu...nyiahahah..tapi malangnye..seko lab tech oxo pon aku tak kenal..pasal aku ms prektikel and keje kat BDO complex..kuikuikui