21 January 2009

Hikmat Bayang-Bayang Ustaz Amirul

Setiap malam jumaat, saya akan kenselkan semua aktiviti saya dengan dunia luar. Sebagai contoh, TT ngan Neo Club; Futsal Game ngan UMP staff; Meeting ngan Tengku Mahkota Club; Dating bersama awek-awek ataupun beramah mesra dengan rakan sepermainan yang mahu mengacau aktiviti bersendirian malam jumaat saya. Bos saya pon saya tak layan. Bila dia call saya suruh budak naik basikal tolong jawabkan. Mesti dia akan rasa insaf dan pasrah bahawa malam jumaat adalah malam paling special untuk saya.

Pada malam jumaat; saya dapat saksikan cerita naruto yang bersuarakan shin chan. Sungguh comel mereka. Kecomelan itu melebihi "im martina". Ya...sudah lebih sekarang!! Walaupun cerita naruto di tv3 itu sungguh lambat berbanding apa yang saya telah donlod skang, "saya tak kesah". Selepas itu, Puaka Niang Rapik akan ditayangkan. Sungguh hebat cerita ini. Huhu

Setelah melihat cerita Puaka tue minggu lepas, saya dengan sebulat suara menaik taraf hero pujaan saya. Dahulu-dahulu, Orochimaru telah berjaya mendapat tempat pertama takhta hero pujaanku setelah dia berjaya mengeluarkan ular besar dalam hikmat "Kochi Hose No Jutsu". Tapi setelah melihat Ustaz Amirul mengeluarkan hikmat bayang-bayang beribu pada siri Puaka minggu lepas; saya confirm!! Dialah hero pujaan NO. 1 sekarang. Kalau saya boleh buat hikmat tue..sudah tentu saya akan diturunkan sebagai mr. Ambush ataw lebih dikenali sebagai Mr. Anderson dalam paint ball game. Sungguh hebat watak itu.

SEMOGA USTAZ AMIRUL BERJAYA MENUNJUKKAN BANYAK LAGI HIKMAT-HIKMAT BELIAU.

Hidup Ustaz Amirul!!!

12 comments:

kay said...

bongok..hikmat ustaz amirul la pulak..aku TAG ko..jawab tak jawab..

Butterfly's said...

heheheh.. bleh lak berubah hero ek??
hehehehe...
hidup ustaz Amirul!!!
tp nape ske orochimaru??
orochimaru kn jahat???
confius2!!!
sila jelaskn..
hehehe..

Donut said...

kay-tag u back.(ekceli aku pon tataw ape kegunaan tag tue..die mcm "dut" yang slaloo kite mainkan mase form 2 dlu ke?)

butterfly-yeah..hidup ustaz amirul!!dlu je suke..skang ustaz amirul kan da ader...sebabnye..orochimaru kan hensem!!tak ye gitu?

Donut said...

owh..tag tue kene kopipes kat blog ko..and edit ngn aku punye ke?
itu ke?


har har har=======~~~

nak kene buat gak eh?ye lah...

Butterfly's said...

xla..
tag tu mcm berhubung ngan blog org lain...
kiranya nant org tu akn slalu jenguk blog awk...lbh kurang cm tu la...
ke awk nk kata orochimaru tu mcm awk??
heheheh...

~ aman shah ~ said...

lps ni ko plak arr jd ustaz amirul...leh lawan setan iblis tu...hehehehe

Al-Akhzar said...

PNR is nonsense!
The previous one; KEKASIHKU SERU is far better...
Cam bodoh jer tengok cite seram mcm tu.
seboleh-boleh nak buat kita terkejut ngan creature, tibe2 melompat dpn skrin, yang konon2nya seram, tapi sebenonya kelakar..
tapi ade sorang budak dlm cite tu, sebijik cpmel mcm ko...
ala, yang jd hantu selalu ganggu ustaz amirul tu..
hehe. go figure...

PrinceSsLemOn said...

xtaw la nk ckp pe...x kenal pn ustaz amirul tuh...orochimaru tuh tau la...walo dia jht dia ttp hebat.. mcm sasuke...sasuke pn jd jht kn...apesal lak lg comel dr im martina??? naruto lg comel ke? ye la...dia comel sbb dia ade misai cm kucing tuh...xkn im martin kene ade misai...nnt jd lelaki plak...ape la...

m U c h ! k said...

hoh da ske uztaz amirul plak dah.. Alhamdulillah..

xpe xpe aku ttp ske orochimaru..and mmg betol orochimaru ensem.. jauh lebeh esem dari sasuke..ngehngeh..aku ske lagu tema bile orochimaru kua..haha

tp PNR mcm bosan je jln cite dia.. aku asek tuka tgk chanel laen..haha

stu_comot said...

poh2..xbest langsung ustaz amirul tuh..

Donut said...

berani sungguh korang kutuk hero aku eh?

stu_comot said...

sy lg suke otomen boroi...yosshh!!