17 March 2009

Janggg..Oooo..Jangg

Entry Hari ini bagi memperingati Hadiah birthday dari Ikhwan. Lebih dikenali sebangai jang. Die sorang je budak negeri 9 dalam class saya dulu. Name jang tue di amek asal-usulnya dari lagu "Jang...Oooo Jang!! Mano ekau jang..Dah tongah harghi neh!! Bangun lah Jang"
. Kalau korang tataw; pi tanye Orang N.9. ok? I orang pahang. Huhu~Mane dengar lagu N.9 neh. Kalau kat blog; die lebih dikenali sebagai bezita. Ha..tengok je lah.


Ewah ewah..Cucok pinggang ekau!!


Nampak je macam........Tapi!!
Engineer yang kaya nie beb!!Nak tgk dia jadik engineer?
Wow..saya pon hampir tergoda. Nasib baik saya bukan gay mata duitan.


Hi you All!!My name is Jang. I create possible from impossible.

Orait; tak bley citer lebey2. Kang kalo saya masuk part kereta evo die plak; tak ke saham saya pulak yang turun. Hoih..rugi la!!
Ye lah Jang. Sekian Entry untuk anda hari ini. Sesungguhnya Kereta anda sangat laju . Terima kasih jugak atas topi ini!


Topi hijau Askar by: Jang

4 comments:

Ahmad Azrin Aziz said...

:)

lara maya said...

kete jang smart tak???
kem salam kat kete dia ek...ha3....

sorry,tak tau birthday u bila,
tp i wish heppy belated birthday,smga panjang umur murah rezeki dan dapat apa yang dihajati...

Fadhlinasir Nama Diberi said...

huhu..

jang nye evo caya!

mr_ jayzack said...

aku panas hati sket ngan jang nie..
dari dulu kate nak blanjer aku...
tak blanjer jugak..
stakat bawak nasi minyak jer kat umah aku!!!!
tu pun nasi minyak tak habis..
tak cukup lauk plak tue!!!!!