23 March 2009

Nak "TEK"....I Nak "TEK" U!!!

Ini adalah sebuah headline entry oleh Juan sahaja. Copyright and Patented untuk membalas tag-tag dari rakan-rakan sepermainan...ataupon tidak.

Tag hari ini manufactured by Hazirah yang sesuka hati dia mengupdatekan blog yang telah di publish dengan menambahkan Donut sebagai mangsa. "Sape ntah Donut tuh. Mesti dia comel", katanya dalam hati selepas mene"tag" saya. Owh..lupe nak promote. Blog die ader singa yang tak berape comel. Hehehehe~


5 Hadiah yang Diimpikan :


-Kebenaran Bawak vios dan langgar pagar; reverse, dan langgar semula
-Jam tangan rolex bos aku
-Kawin free yang di sponsor oleh bapak bakal isteri
-Pintu suka hati doraemon
-TEIN adjustable (martina; bday saya nanti saye nak yang ni eh?)

Alasan terhadap pilihan tersebut :


-sebagai tanda terima kasih kepada Juan atas penghargaan saya sebagai good driver
-Baru boley belagak macam boss.
-Boley saya gunakan duit saving kawin ni utk bayar PTPTN. Same banyak je
-Boley pergi ke mana-mana sesuka hati
-saya tahu im martina akan bagi adiah tue kat saya nanti. Ehehe


5 perkara hebat yang pernah dilakukan :


-Memahami dan menjawab Tag
-menjadi seorang engineer yang soleh
-membuatkan neo menjadi raksasa kecil
-menghabiskan 24k dalam masa 5 hari
-makan sushi sambil minum 100plus~eleh. ingat lu sorang je boley buat hazirah?huhu~


5 ciptaan yang paling disukai (tak semestinya teknologi)


-wanita
-kereta
-pengetip kuku
-Pigging
-OIAM..saya tak suka AF macam Paly and Juan..opps....Hazirah jugak~


5 perkara yang dibenci :

-Bila dikecawakan~agak jiwang point neh!
-Gaji tak naik-naik lagi
-Project plan tak jadik
-Project taderk disebabkan kegawatan ekonomi
-Weekend yang taderk aktiviti


Yah...tag ini ditujukan kepada:

1. Paly
2. Amir Fauzan..Ha!!Hamek Kau!!
3.IjAT


7 comments:

mrblind said...

fuh tein ..lu standby 2k la brader..

kay said...

hahaha..aku tak kena..ko jangan memandai nak update tambah nama aku lak..

Donut said...

kay-ko aku reserve ntuk paling sakit pnye

HazirahMahadzir said...

wehh Donut!

1-"Sape ntah Donut tuh. Mesti dia comel" <--jap,aku nk pengsan!ahaha`

2-kau jeles singa aku comel kan??baik ngaku..lalalala~

3-mkn sushi sambil minum air 100plus <--warghh..tiru~~~(bergema)


4-AF tu best..OIAM tak best sbb tkde adlin aman ramli.eheh!

5-uhhh..anda jiwang kah??ahaha~~

dh2,
penat aku komen.
T__T


pi/es:aku bdk fizik pasum..kau jgk ke?

bAdBoYZ said...

owh..tag aku ko xnk jawab..
ko tek plak aku yerk..

ane aci nih...

enchik' ijat said...

adakah aku di tag?

Fadhlinasir Nama Diberi said...

nk tek pule..