16 March 2009

Motor Ameng

Assalamualaikum. Wah..sungguh berbudi bahasa hari ini.

Setelah menjalani hari yang penuh aktiviti semalam;dengan kenduri kawen, jumpa rakan, dan sebagainya (ekceli tak nak cakap Chelsea menang semalam...Ceh!!Tak seronok langsung.)saya amat penat sangat hari nie.

Sebelum tido; saya jumpa pendrive saya dalam beg. Dalam tue, banyak movie yang tak sempat ditengok lagi. Check punye check..ader citer twilight. Yer...saya memang ketinggalan. Dah tau ape korang nak cakap. Ele; saya bukan mat panggung.
Saya pon pasang la citer tue. Citer copy kat panggung memang tak besh. Lagi besh tengok kat panggung. Huhu...Memandangkan saya tidur ngan ameng; saya perasan yang die tengah usha-usha citer tue skali. Die celik 1 mata...sambil peluk teddy bear. Eleh; bajet cute...

Sebelum tengok citer twilight, saya check-check gambar time pegi bera haritue. Ekceli nak try photoscape tuh. Tapi cam blur jerk. Lagi senang photoshop kot. Ke photoscape tue boley offers our own creative design for blog layout?Ntah le. Lantak lah.
Check punye check Skali jumpe gambar motor ameng. Dulu die mat rempit. Cume die tak "kejol" awal jer. Huhu~Sungguh belagak motor die.


Utk sesiapa yang berani nak race ngan motor haram neh; saya sarankan jangan!!!

Kan saya dah pesan jangan. Laju tuh. 2000km/h. Kau gila??


p/s: Gambar ameng akan disiarkan sekiranya saya berjaya mengambil gambar die tido sambil peluk teddy bear arnab. Harap anda semua bersabar.

11 comments:

bLeEd BuDdY said...

ohh..ameng suke tido smbil peluk teddy bear arnab ek..muahaha...

kay said...

ala..cakap org..ko pun tido peluk bear juga kan..ngaku jela..

ijat@admin said...

encik.. kalo da arnab,xkn pnggil 'teddy bear' jgk?? wink****

bLeEd BuDdY said...

ehh..sape encik kay ni..garang semacam jek..huhu..;)

kay said...

eh..masa bila lak aku garang?konfius..

PrinceSsLemOn said...

ameng sgt cute...
nway...nice blog...nmpk cm donut sgt2...

HazirahMahadzir said...

pehh..boley buat tukun!
ahaha~

Donut said...

kecik-ala,nanti ko tengok je la.btw, kay tak garang. Die sangat penyayang. Cume die tak bley sayang 2 orang at the same time je. Hehehe..tak ye Kay?

kay-eh?aku manade bear. aku ngan patung otomen jer.


ijat-klo anak patung gebu bukan ke teddy bear?ke teddy rabbit?ke teddy tue sejenis name orang?ataupon patut panggil rabbit toy. Tapi toy tak gebu. haih~

Lemon- I am single but not available. Sorry.Huhu~

Hazirah-hoi!!ader ke tukun!!laju tue kau oi

stu_comot said...

byk nye nk tny..
1.mane ameng dpt tedi bear arnab?
2.sape yg kate ameng cute tuh?mak aihh..
3.ameng tuh bkn insan yg sopan ke?
nih plak pesanan..kim slm byk2 kt ameng tuh!!walaupun xknl pun sape die..tp glemer semacam je die kt blog nih..

stu_comot said...
This comment has been removed by the author.
日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片