27 July 2009

Kembali

Hah!!!Ingt Blind Sorang bley buat I'm back bawak lestik??
hEH!! Gua kembali...bawak story-story yang lebih sakit jiwa!lebih tarik daripada biasa!

Semenjak pemergian gua dalam arena rapikan blog sendiri-sendiri neh, gua sebenarnya bukan kering idea mahupun takde mood nak tulis, cuma gua terpaksa berkorban untuk bangsa dan negara. Biasalah, gua kan Batman. Walaupun gua Batman, Ustaz Amirul tetap menjadi pojaan!

Awal bulan ni, gua terpaksa ligat otak menyiapkan tender yang menyusahkan. Dalam banyak-banyak tender penah gua melibatkan diri, yang ni paling leceh. Ngade2 macam budak kecik mintak mainan. Gua rasa anak sedara gua pon tak sengade tender neh.. Tapi apa-apa pon, gua bertindak bijak. Bagi tender yang menyusahkan dan takder allowance pon kalau dapat job neh, awal-awal lagi gua quote harga macam haram. Kerja 10 hari, gua quote 600 ribu. Bos gua bukan nak kata apa pon, dia hepi je tengok duit besar-besar neh. Padahal, gua dah atur stratergi utk "TAK NAK" job neh. Hahaha..Padan Muka!!!!Smoga tak dapat!!!

Minggu berikutnya, gua pegi Melaka. Pegi ayat Client supaya dapat project kat sana. Nak tak nak, gua terpaksa meng"ayat" jugak. Ekceli, tak terpaksa pon..pasal..Job neh gua nak!! Ikut lah celah mane pon; gua nak jugak job neh!!!Project Besar; Allowance pon chantekk; Job pon kejap je!!Yang penting...lepas insurance+road tax mr. anderson gua bln 10 neh. Amcam? stratergi gua boley bawak perang tak?
Hah!!Tapi; bila gua quote harga lebih kurang; bos gua bising. PONG PANG PONG PANG berleter.Eh ape daa...job tak sampai 1o hari nak quote sampai 1 mil. Gila??Gua lawan-lawan secara halus...last-last dia agreed ngan price gua. HAHAHAHA!!!Itu pon gua dak make up sket dah. Senyap-senyap gua tepon Client gua, gua cakap harga bley nego punye. Heehehe~mati la kalau bos gua find out neh.

Minggu ke berikutnya, Gua ke KERTEH. Bukan jumpa Blind. Rumah dia pon gua tak tahu kat celah mane. Yang gua tengok, Plant je banyak..Hohoho. Ape rumah lu celah PPT ke?ehehe.....
Sambung crite. Gua pegi masuk project gua handle sebelum nih. Ala, kat kilang plastik tengik tue. Kali ni, gua jadik Batman. gua kerja 8.00 mlm sampai 8.00 pg. Memang waktu kerja batman. Sminggu jugak lah gua jadik Batman. Kesan dari jadik batman..sampai skarang gua terbangun pukul 3 pagi.

Ari senin minggu neh, gua cuti. Gua pagi-pagi tue tak sehat. Tapi selepas topek ajak makan McD; gua sehat macam badang. Petang tue, gua shopping barang-barang keperluan. seperti kasut sexy, suar sexy, boxer sexy, hahahaa. Apahal sexy? Eh..suka hati gua la. ehehe..Gua ingat nak upload picture..tapi tak nak lah!!nanti korang bising tak sexy plak. Cess~

Esok gua ada appointment ngan si gadis cantik kat acrylic. Hahahaha~Tolong lah percaya.