04 August 2009

Kisah Bekas Pensil Hijau

Gua ada sorang kawan. Nama dia Huda. Suka menyamar menjadi Batwife ataupun Ultrawife.
Time sekolah rendah dulu, kawan gua sorang nih banyak kali mengalami peristiwa pelik. Hampir setiap hari; dia ni tukang memerhati kejadian, mentaaluk peristiwa dan mengambil cerita untuk dijadikkan bahan sembang di kala petang. Mengumpat la katakan..eceh! Terkejam pulak ayat. Bukan ngumpat pon; saja je gua tambah-tambah bagi sedap.

Huda ada seorang kawan. Nama dia ape eh Huda?Aku tak hengat!!!AHMAD ape eh??

Ahmad nih time kecik-kecik dulu memang tak hensem. Tak ramai gadis-gadis sekolah time tue yang jatuh cinta kat dia. Walaupon gua tak hensem jugak; Gua dulu ketua kelas. Tiap-tiap hari gua terima hadiah dari awek-awek kelas sendiri dan kelas sebelah sebagai tanda kasih sayang mereka. Tapi sampai sekarang gua tak mengerti kenapa gua asek dapat pemadam...pembaris..dan pisau 10 sen tu. Apesal yeh?Ape time kecik-kecik dah pandai bribe-bribe ke?

Namun begitu, Ahmad ada satu bakat yang sangat istimewa. Dia pandai bertarung. Bukan yang bertumbuk-terajang tue; tapi betarung secara ilusi. Ahmad mempunyai banyak bekas pensil. Bekas pensil panda; bekas pensil besi bertingkat, bekas pensil geometri tue..dan lain-lain. Tapi yang confirm bukan bekas pensil kotak VHS. Sebab kotak pensil jenis tue popular time gua Form 2 and 3. Boley print gambar Christina Aguilera yang sexy dan masukkan sebagai cover kotak pensil VHS. Lepas tue kene koyak ngan cikgu disiplin. Selalunya macam tu lah.

Berbalik kepada cerita Ahmad; setiap bekas pensil ahmad ada ditampalkan sticker superhero. Dalam banyak-banyak bekas pensil dia; bekas pensil plastik hijau adalah yang paling hero sekali. Hampir setiap perlawanan dengan bekas pensil hijau; juaranya sudah dapat ditentukan. Sebab?Gua pon tak tahu. Huda tak cerita. Dia cakap atas sebab peribadi.

Sewaktu perlawanan bekas pensil tu, Ahmad memang cukup popular. Kalah populariti gua sebagai ketua kelas. Setelah Ahmad abes makan time rehat, Dia cepat-cepat masuk kelas untuk pertarungan. Dia punya follower, macam geng kapak dalam citer kung fu hustle. Ramai gila. macam gi tengok wrestling pon ada. Walaupun perlawanan bekas pensil berlangsung setiap hari; tak semestinya bekas pensil hijau Ahmad akan beraksi. Tapi jika bekas pensil Hijau beraksi, suda confirm-confirm pemenangnye boley ditentukan.

Sape?

Bekas Pensil Hijau tu lah....kan gua dah cakap tadi.!

Sekarang nih, Ahmad dah berubah. Dah takder bekas pensil hijau. Dah takder follower geng kapak. Dia jugak dah jadik Hensem macam Ashraf Sinclair. Huda cakap lah. Gua tatau. Tapi kalau dah Ahmad macam Ashraf Sinclair..Gua ape?Haiya..takkan Benzel Washington kot...Bagi la yang putih-putih sikit.....Atttuuuiiiii!!!

13 comments:

Bean Jinai said...

gua kasi lu macam 50 cent la. tak pon didier drogba.

Kuwe said...

cilakak itu lawan bekas pensil mcm mana.gua dulu tau main lawan pemadam ja

kay said...

aku ada gak dulu bekas pensel VHS tu..letak gambar Pendekar Laut..

camna lawan bekas pensil tu?

hud@-- said...

oi mat!perlu ke cite tu ko wat en3?
btw, mamat tu ensem ar..huhu.

p/s:name dia AHMAD KHAIRI KHALID..lalala

PrinceSsLemOn said...

letak r gmbr ahmad tuh...nk tgk gk muke ashraf sinclair tuh...mesti kacak sgt....letak r gmbo dia...eh?

m U c h ! k said...

woot woot.. ashraf sinclair..nak nengokssss...

Donut said...

bean-jay z lah. ok?

kuwe-try imagine ko gaduh ngan bantal. mcm tue lah.

kay-sila refer ayat di atas.

huda-ye lah. aku tak hensem.ces

lemon-aik?lelebey nampak?nanti abg marah kang. lalala~

darlene-jangan menduakan diriku.kui3

Fadhlinasir Nama Diberi said...

lu cm adebayor beb..
kewl tak?

Donut said...

itu kau paly.

drogba...adebayor. aku tahu sangat striker ko sape.

midfielder-essien, kalou, mikel,


depend-toure,gallas,evra,eboue,

keeper-sape keeper itam eh?

hud@-- said...

hey hey hey!!
pehal drogba gua jd bahan perkotak-katikan neh..?biar pn itam ku pandang manis~~

m U c h ! k said...

ekeleh..lu mengempatkan diriku.. wa pon nak mengempatkan dirimu jue

dokipenyu said...

sumpah aku x pham ape langsung,kakaka :D

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室