09 August 2009

Tak Pergi Beromen-Satria Neo Crews

Gua tak pergi beromen. Gua pergi mandi air terjun Sg. Panching je. Ini semua sebab Speck. Dia paksa gua; kalau gua tak datang dia cakap nak ratah pusat gua. Ntah bahagian mane la yang sedap kat pusat gua tu. Tahik pusat kot??Lantak lu la speck.

Tapi yang gua hangin neh, kenape calling gua pagi-pagi buta suruh siap-siap? Bila gua sampai..tengok brape kerat je manusia yang mematuhi sifat menetapi masa mcm gua nih ada di situ. Haih..lepas tu kena tunggu diorang sampai. Dari pukul 8.30..sampai ke pukul 12.00? Hmm..Nasib baik sabar gua setebal buku thermodynamic. Layankan je lah~Tapi next time, akan gua lebih berhati-hati dalam konvoi enjoy-enjoy neh. Takkan la sabar gua asek setebal buku thermo? Kadang-kadang jadik buku 555 jugak.


Ala, seperti babak-babak setended konvoi, lepas ambek gambo..ambek gambo lagi. Lepas tue, amek lagi. Lagi-dan lagi. Gua fed up; gua buat aksi terbang-terbang yang baru dipelajari dari ustaz Amirul.


Hikmat Sepak Cine Jinjang!!

Shoot geng jantan.


Shoot geng aweks


The journey begins................






Sampai dah....Skali air suda cetek. Sebab ramai sangat yang kojol kat area nih.





Dan akhir sekali; untuk sesiapa yang inginkan mimpi yang indah.



"Ah..jangan kau apa-apakan ku..Aku malu lagi Suci.."