24 August 2009

DO NOT TAILGATE

Ehem!Ehem!Assalamualaikum.

Bulan Puasa ni kena berbudi bahasa sikit. Bahasa tak bley main lepas macam kentut; Cakap tak boley banyak merapu; adegan kenching-mengenching kene sikit-sikit je. Ataupon tak payah buat langsung; lagi bagus!! Baru la rasa keberkatan Ramadhan.

First and Foremost, Gua Mintak Maaf atas segala kekasaran, kutukan, pukulan secara halus dan sebagainya kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam acara rapikan berganda sejak umur 5 Tahun nih! Gua cuma mengidamkan Ramadhan yang diberkati.

Lastly, Kepada driver-driver koner tiruk, kaki pancung dan cucuk angin di luar sana; Sila buat reminder di cermin rambut anda; DO NOT TAILGATE!

Kata orang; malang tidak berbau. Kentut gua je yang berbau.ala.. siket je la~.Apa-apa pon; berhati-hati semasa memandu dan....SELAMAT BERAMAH!









13 comments:

Fadhlinasir Nama Diberi said...

huuyoo..

m U c h ! k said...

errrkkk.. kete oren tu bukan kete ko kan?? u okeh x

Donut said...

bukan aku...aku ok jerk..no worries.huhu~

hud@-- said...

wOOOOOOOooooOOO!!!!!

in.cek.syah said...

serious mengejutkan ni donut... kau selamat berkat?

kay said...

semua tu berlaku masa yg sama ke?

PrinceSsLemOn said...

scary tgk gmbo eksiden nie...bwk mr anderson elok2 taw...jgn bwk laju2..igt org tersyg...selamat berpose!!

Donut said...

huda-huhuh~ko ngan civic ko jage2 siket. aku pancung kang.ehehe~

inchek syah-gua OK jerk..sipi2 jerk.ehehe~

kay-yup.tailgate pnye pasal.mende nak jadik kan...

lemon-huhuHu~insyaAllah.

Basuh Baju said...

seb bek ko xpape..

dokipenyu said...

ah ko donut,ko pun same bwak cam schumacher,cit :D

dokipenyu said...

oh,lupe nak ckap,ape lagi,follow2 la akuh oi :D

arfahadnan said...

malang mmg tidak berbau..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)