29 March 2009

Akibat Terlalu Melayan Bau Kimia

Orang yang keje kat petrochemical plant selalunye memang macam ni. Skali buat kerja, sekilo chemical masuk dalam badan. Dah kalau setahun; macam ni lah kesannya. Kesian....

video

24 March 2009

Betul Ke Artis tue Tengah Bercium?

tajuk entry kali ini takder kaitan pon dengan cerita. Entry ini dipanggil pembalasan secara halus kepadanya. Yah...makhluk itulah.


Quoted from X&%#;

"Ku tIdUr...kU baNgun...Ku Tidur Semula. SamA"


Tapi selepas ader........


Lagu Yusri KRU and Melly Go-slow pon boley berubah!! Yah..beginilah jadinya!!


"Kau MemVIOSku....dalam Cinta.
Cintanya...bla bla bla"

23 March 2009

Nak "TEK"....I Nak "TEK" U!!!

Ini adalah sebuah headline entry oleh Juan sahaja. Copyright and Patented untuk membalas tag-tag dari rakan-rakan sepermainan...ataupon tidak.

Tag hari ini manufactured by Hazirah yang sesuka hati dia mengupdatekan blog yang telah di publish dengan menambahkan Donut sebagai mangsa. "Sape ntah Donut tuh. Mesti dia comel", katanya dalam hati selepas mene"tag" saya. Owh..lupe nak promote. Blog die ader singa yang tak berape comel. Hehehehe~


5 Hadiah yang Diimpikan :


-Kebenaran Bawak vios dan langgar pagar; reverse, dan langgar semula
-Jam tangan rolex bos aku
-Kawin free yang di sponsor oleh bapak bakal isteri
-Pintu suka hati doraemon
-TEIN adjustable (martina; bday saya nanti saye nak yang ni eh?)

Alasan terhadap pilihan tersebut :


-sebagai tanda terima kasih kepada Juan atas penghargaan saya sebagai good driver
-Baru boley belagak macam boss.
-Boley saya gunakan duit saving kawin ni utk bayar PTPTN. Same banyak je
-Boley pergi ke mana-mana sesuka hati
-saya tahu im martina akan bagi adiah tue kat saya nanti. Ehehe


5 perkara hebat yang pernah dilakukan :


-Memahami dan menjawab Tag
-menjadi seorang engineer yang soleh
-membuatkan neo menjadi raksasa kecil
-menghabiskan 24k dalam masa 5 hari
-makan sushi sambil minum 100plus~eleh. ingat lu sorang je boley buat hazirah?huhu~


5 ciptaan yang paling disukai (tak semestinya teknologi)


-wanita
-kereta
-pengetip kuku
-Pigging
-OIAM..saya tak suka AF macam Paly and Juan..opps....Hazirah jugak~


5 perkara yang dibenci :

-Bila dikecawakan~agak jiwang point neh!
-Gaji tak naik-naik lagi
-Project plan tak jadik
-Project taderk disebabkan kegawatan ekonomi
-Weekend yang taderk aktiviti


Yah...tag ini ditujukan kepada:

1. Paly
2. Amir Fauzan..Ha!!Hamek Kau!!
3.IjAT


22 March 2009

Entry Untuk Tibang

Quoted from tibang ;

"darlene ape tag2 ni...x pandai la men benda ni...hehe tp x pe...anything 4 u"

Bluekkk.....
BBlluuueekkk.....
ERrkkk..Bullllluuuweeeekkk!!

Hah!!
ape lucu la entry tibang neh. tak comel pon.

21 March 2009

wOw!!!


Ala, kalo korang tere..teke la ape mende neh. Tapi yang pasti; adalah satu fenomena luar biasa di Bintulu.

18 March 2009

Cupcakes4dOnuT


Thank you Mimi

17 March 2009

Janggg..Oooo..Jangg

Entry Hari ini bagi memperingati Hadiah birthday dari Ikhwan. Lebih dikenali sebangai jang. Die sorang je budak negeri 9 dalam class saya dulu. Name jang tue di amek asal-usulnya dari lagu "Jang...Oooo Jang!! Mano ekau jang..Dah tongah harghi neh!! Bangun lah Jang"
. Kalau korang tataw; pi tanye Orang N.9. ok? I orang pahang. Huhu~Mane dengar lagu N.9 neh. Kalau kat blog; die lebih dikenali sebagai bezita. Ha..tengok je lah.


Ewah ewah..Cucok pinggang ekau!!


Nampak je macam........Tapi!!
Engineer yang kaya nie beb!!Nak tgk dia jadik engineer?
Wow..saya pon hampir tergoda. Nasib baik saya bukan gay mata duitan.


Hi you All!!My name is Jang. I create possible from impossible.

Orait; tak bley citer lebey2. Kang kalo saya masuk part kereta evo die plak; tak ke saham saya pulak yang turun. Hoih..rugi la!!
Ye lah Jang. Sekian Entry untuk anda hari ini. Sesungguhnya Kereta anda sangat laju . Terima kasih jugak atas topi ini!


Topi hijau Askar by: Jang

16 March 2009

Alive


Yah...I am ALIVE!!

Motor Ameng

Assalamualaikum. Wah..sungguh berbudi bahasa hari ini.

Setelah menjalani hari yang penuh aktiviti semalam;dengan kenduri kawen, jumpa rakan, dan sebagainya (ekceli tak nak cakap Chelsea menang semalam...Ceh!!Tak seronok langsung.)saya amat penat sangat hari nie.

Sebelum tido; saya jumpa pendrive saya dalam beg. Dalam tue, banyak movie yang tak sempat ditengok lagi. Check punye check..ader citer twilight. Yer...saya memang ketinggalan. Dah tau ape korang nak cakap. Ele; saya bukan mat panggung.
Saya pon pasang la citer tue. Citer copy kat panggung memang tak besh. Lagi besh tengok kat panggung. Huhu...Memandangkan saya tidur ngan ameng; saya perasan yang die tengah usha-usha citer tue skali. Die celik 1 mata...sambil peluk teddy bear. Eleh; bajet cute...

Sebelum tengok citer twilight, saya check-check gambar time pegi bera haritue. Ekceli nak try photoscape tuh. Tapi cam blur jerk. Lagi senang photoshop kot. Ke photoscape tue boley offers our own creative design for blog layout?Ntah le. Lantak lah.
Check punye check Skali jumpe gambar motor ameng. Dulu die mat rempit. Cume die tak "kejol" awal jer. Huhu~Sungguh belagak motor die.


Utk sesiapa yang berani nak race ngan motor haram neh; saya sarankan jangan!!!

Kan saya dah pesan jangan. Laju tuh. 2000km/h. Kau gila??


p/s: Gambar ameng akan disiarkan sekiranya saya berjaya mengambil gambar die tido sambil peluk teddy bear arnab. Harap anda semua bersabar.

07 March 2009

Photoshoot satria Neo

Selamat malam semua. Saya baru balek dari Kerteh ari neh. Dari ari selase aritue, ade projek kat Petronas VCM. Sebuah plant yang sangat tak besh. Bau product plant tue sgt manis. tapi kalo lame-lame sedut...bley mandul beb. Taderk keturunan aku nanti. Sape nak jadik pewaris hikmat ustaz amirul nanti?kan?

Sebelum pegi sane, hari sabtu lepas saya pegi photoshoot kelab neo. Ala, kereta saya kan raksasa..Mesti lah kene panggil oleh Ketua Kampung East Coast Region kan?Sebelum photoshoot, we all makan-makan kat KFC teluk chempedak. Aiman punye birthday. Dah tua die nih. Tapi Neo die tak Tua. Neo dia mcm kuda matang yang dewasa. Huhu.

Tgk la gambo-gambo kat bawah neh. Kete Oren tue Kete saya. Tak laju pon. Kalo orang cucuk angin blakang saya, Saya Ke tepi, Kuar kepale dan menjerit..."Ei, Jalan Da..."
Tapi kalo kancil cucuk angin saya...saya biar dia potong dulu. Pastue saya kejar..potong dan bersorak mcm Alonso menang F1. Mesti la kuarkan tangan sambil goyangkan di udara. Baru mcm pemenang. saya benci kereta kancil.


Diorang Smue bawak Awek Hot; Saya jerk Single! Ces!!



Cube Tgk yang Oren tue; mantop kan?

Siket je yang datang..Takkan nak jemput satu kampung pi Bday Party



En. Kantoi membontot