30 December 2008

Mystery of A Girl At The Seashore Extended

Sambung smule mystery neh, k guys??

Mcm aku citer aritue..lepas aku ajak awek tue balek hotel, tanpa ragu-ragu nye awek demikian datang rapat ke telingaku dan.......

"Gatal!!!"jerit awek tu kat tlinge aku. Nak pecah gegendang tlinge
(gegendang=kelakar kan?nape tak panggil gendang-gendang?dlm lubang telinge tue ader gendang rebana ke gendang gendut? huhuhu).
Dicobit-cobit pipi tembam neh tanpa mengira kesan sampingan terhadap kegebuan pipi aku.
(Hahaha..Princess Lemon salah!!)

Dengan selambe, aku pon membalas; "Agak lah,pasir masuk sluar. rase nak garu bontot ngn garpu".

Awek pon menyahut; "Tengok la malam nanti..kite hang out together-gether ke". Huyooo..respond baek beb!!Ader can neh!!!
(Ader can nak rapat-rapat..bukan nak bawak masuk tido cik Princess Lemon oi!!huhu..lagi skali die salah!!)

Tapi sebab malam tue ade plan lain, terpakselah mengkensel pen"dating"an ini. Awek pon ngn muke sedey ala-ala comel mcm kucing dlm citer shrek pon terpakse menerime hakikat bahawa;
TAKDER SAPE NAK BLANJE DIE NASIK GORENG MLM NEH!!

Maka berakhirlah peristiwa kisah petang itu setelah berjaya memaparkan snap-snap yang cun untuk ditontoni ramai. Tapi yang sengalnye; no tepon tak hamek...sungguh tak berkesan proses mengejas awek neh!!

Aku saje je wat extended...nak tengok reaction orang terhadap ending part-2. huhu.

7 comments:

mrblind said...

ni cerita benar ke palsu ni..pandai lu mengarang..

Donut said...

huhuhu...renung renungkan...eheh

kay said...

aku tak rasa citer ni benar..kan?

m U c h ! k said...

sape pwincess lemon? nape aku rase mcm ni cite dongeng jer..

Donut said...

kay-mcm mane ko rase crite aku eh?rase coklat ader tak?kuikuikui...patut la ko ckp citer ni tak benar..ko pi rase...cbe ko teliti and rungkaikan maksud tersiratnye..huuhuhu..

darlene-huhu..dongeng realiti.it happened.

PrinceSsLemOn said...

xdela salah sgt...ape daa...not bad la ending dia...walo x segempak yg diharapkan...i harap u dpt sepak dr dia...huahuahua...sekadar gegendang telinga mcm nk pecah x rock lg r awek tuh...huahuahua...nway...ni cite rekaan semata2...walopn amik gmbo tuh benor...bestnye amik gmbo cmtuh...nway...awek tuh cubit pipi awak ke...patut r tembam semacam jer...suke la tuh main cubit cubitan...mmg gatal la kamu ni...

PrinceSsLemOn said...

lupe plak nk kenal kn diri...saya la pwincess lemon...maafkn mr. donut...dia x taw eje princess ng betul...gegegegeg...x ske la nama donut tuh...g tukar...