18 December 2008

Mystery Of A Girl At The Seashore- Part 2

Cerita kami baru nak bermula; so nak dijadikan cerite aku pon tanpa segan silu lalu Dengan "gentel" man pon aku trus mengajak;

“Saye ingat nak ajak awak jalan-jalan kat megamall..or KLCC ke..tapi sadisnya taderk la kat sini..So Bley awak teman saye jalan-jalan tepi pantai neh je?”,Hehehe..

Die pon jawab,"tak dapat Patrick..dapat Abang die pon cukup lah!! Gemuk jugak. Tapi bukan warne pink je."


Hurpmh..boley tahan gak loyar buruk awek neh. Teserlah aura mulut penyapu beliau. Seb baek aku COOL. Macam V-kool yang aku tintedkan Neo aku. Hehe…V-kool la sangat..

Maka, berjalanlah kami sambil berkenal-kenalan antara satu sama lain. Citer pasal life masing-masing dan mende2 yang biase diborak apabila seorang mat bertemu minah. Selepas beberapa ketika, terlintas idea bangang aku nak amek gambo dengan die. Tapi bukan gambo sebelah sebelah yang tipikal macam neh!!



So..check it out bebeh!!



2nd Trial…Failed!!3rd Trial…also Failed!!Ampesh!!Awek Malas lompat. Last neh..last!!






Lawa kan?Huhu..macam bentuk I LOVE U FOREVER plak. Ahaks!! Pastue..try ngn different shot and people. Lawa beb....




Borak pnye borak pnye borak...da nak Magrib. Awek pon kelihatan resah gelisah. Ade aura-aura melekit teserlah sebab tak mandi lagi.huhu..tapi yang penting sinar keceriaan jelas tergambar seperti dlm gambar diatas!!Awek..awek...Sape suruh main pasir.,,Mak bapak i tak suruh..mak bapak u pon tak suruh..klo nampak dek mak bapak u...kompem lah kene langgar ngn beskal bapak u. sambil Mak u plak membonceng kat belakang. Ish..ish..tragis sungguh!!Lagi satu...Sape suruh pi carik patrick... Ko ingat patrick ader kat tepi pantai ke?? Abang patrick je yang ader...kan korang kan?? kan??Eh shipal..termengaku diriku bersekedudukan dengan insan gemuk bewarne pink tu plak..

"Awak, saye rase saye kene balik la..nice jumpe orang macam awak",awek memulekan ayat perpisahan.

Agak teserlah kekembangan bontot belah kiri ku setelah mendengar awek menghambur ayat-ayat manis.ehehe..Aku pon jawab

"Yah..sronok jmpe orang mcm awak gak..Cun..Hot...and Friendly. Jom balik bilik hotel saya!"

AaaaAAaaAaa!!!!!

Bunyi angin yang kuat pada petang itu kedengaran sayu di hujung telingan kiriku. Suasana nyaman bertukar menjadi panas..di sebelah kiri pipiku je la.Semuanya senyap..sepi..hiba dan bisu.

Ha...kalo korang nak taw...comment..comment dlu. Baru taw..ehehe...aku nak wat Part 2:-extended plak.


5 comments:

mberenis said...

Attention Bloggers:

Announcing project "Blogger-Earth"

Mapping the World of Bloggers!

Participate by visiting Blogger-Earth and by forwarding and posting the URL on your blogs. Together we can map the blogging world!

Copy & Paste this URL:
http://blogger-earth.blogspot.com

noul said...

hahaha..
sengal. saje nk wat extended, dengki la tu org da baca sedap2 da nak tau ending. wat suspender lak.
huhu

m U c h ! k said...

larr maen lompat2 jeee..abg patrick ley lompat tggi2 fuyoh

PrinceSsLemOn said...

wow...ajak g bilik hotel? ape daa...xkn 1st time jmp dh ajak...x cool la...nway....yg sepi pns sblh pipi kiri tuh kene sepak ke kne cium...huahuahua...cpt bg ending...can't wait...

saiful said...

haha..biar padan muke korang...kene request and reply posting baru dapat cerite sampai abes..mcm donlod muvie lah..keh keh keh