24 February 2009

Hadiah Bernama Kenny Rogers/ Penampar Jawa

Hye korang. Hari ini saya sebulat suara meng "offer"kan sesiapa yang boley decorate blog saye cun2, saya akan blanje dia satu makan tengah hari di kenny rogers.

Kalo tak cun, hadiah ader jugak. Sepasang penampar jawa. Yah..walaupon saya berketurunan pahlawan banjar, tetapi hikmat penampar jawa saya telah belajar dengan Dzulhanafiah.

So, mari2!!Sila offerkan saya design terhebat anda!!!Sila!!Sila!!

10 comments:

PrinceSsLemOn said...

klo blanje dulu bru buat lawa2 bule?

kay said...

dari decorate ko punya blog,baik decorate blog aku..tapi hadiah menarik..

PrinceSsLemOn said...

http://infinityskins.blogspot.com/search/label/latest%20template%20Page1

gi kt sini...download template mane yg kamu mahu...pastu upload...tadaaaa...siap...
ok achik epul?

mrblind said...

pedih tak kalau kena penampar jawa?

PrinceSsLemOn said...

dh cantik dh tuh...nsb letak gmbr tuh...cmne kamu buat tuh?

stu_comot said...

letak la shoutmix..leh chat2..

Donut said...

owh...itu la pasai...saye request talent sesape yang nak tolong buatkan..tapi sorang-sorang senyap jerk...ces!!

m U c h ! k said...

ko letak gmba aku je sbg hiasan..kompem blog ko da cun

bLeEd BuDdY said...

meh sy tolong editkan..
mau tak??ltk shoutbox skali..ok x?free jer..mmbr nye pasal..hehehe..

AkUrOhAyAsHi said...

saya nk tolg boley???

dr: peminat karya bro ni....seotak tol dgn aku