16 February 2009

Ya..Baru Sahaja Pulang

Owh. Menyepi plak setelah 2 minggu neh. Biase lah, baru nampak sibuk macam engineer. Klo asek buat blog je baek tukar profession jadik journalist la. Tulis kutuk- kutukan kat Mangga ke, HIV ke....(HIV ke eh?).Kan? Kan?

Anyway..aku baru je balek semenanjung. baru jumpe internet. baru boley bukak email, baru boley bukak fwenster....Layan punye layan...skali Boss dari Indon tepon da....

" Eh kau, da balik semenanjung kan?"

Suda boss..ader ape ye boss?

"Esok saya balik..saya nak tengok close-out report project awak dengan Shell"

...............

Ala..korang paham-paham je la..kul 9 malam nanti aku balik lah. Klo balik awal neh comfirm esok basah la muke kene air liur boss yang bau tembikai masam tu.

Huhu. Untuk korang kat luar sane tuh. Jage2 la post awak ketika ekonomi tengah menggila neh.

Kali ni punye citer tak lawak pon. Korang lagi lawak. Ok?

Sekian.

11 comments:

fArHaNa said...

hye kamu..saya guna photoscape..
cubala download ya..mcm2 buleh buat dan cantek2 juga..
kamu buleh lebih kreatif..=)

Donut said...

photoscape tue ape mende farhana..mane nak dapat eh?maaf saya buta teknologi. saya hanya tahu korek minyak je..huhu

PrinceSsLemOn said...

welcome back...

caridee said...

uiks..balik semenanjung xkan tgn 0 je kowt..mane ole2 4 kami di selatan tanag air?

Butterfly's said...

Thnx for the comment that u gave in my blog... tp sy xfhm per yg awk maksudkn?? blh jelas kn...
any welcome back... hehehe... xde ole2 ker??

kay said...

pulang pun kau ke pangkuan jalan..haha

aku gi kelly kahwin..ramai gak la..
guys:aku,ibni ngan man je..
girls:azah,fariza,hamiza,dura,zue,ned,mahfuzah,mira,darisha,

lara maya said...

sronok ngak life kat indon?
thanks 4 da comment ya....
cute pown kena tinggal gak...hi3...

Donut said...

farhana-tak reti saye gune photoscape..saye nak buat header jerk..tapi photoshop saye expired..bese lah..key black list~huhu

princesslemon-tq..tq..sebab amek saye kat airport aritue

caridee-owh..sape tak datang kuantan tak dapat la cik deedee oii..

butterfly- u r now matured. congratulations!!huhu..ole2 lagu bola tue ke?OLe...ole ole ole...Ole..ole...

kay-ye..aku taw, aku suruh ned amek aku kat shah alam time tue, die cakap kete penuh. Cess!!

lara maya- saye tak pegi indon la cik. saye pi sarawak. Boss saye je gi indon. huHUu..

lara maya said...

owh ingat u g indon....
camner sarawak?
syok kew?

Donut said...

tak bes pon..baik pegi masuk hutan simpan pahang. lebey kurang jer...huhu


p/s: sape nak tolong decorate blog aku. Aku blanje orang tue Kenny rogers!!Ini bukan cerita bohong.

PrinceSsLemOn said...

nak kenny rogers....kite x penah mkn keny rogers same2 kn....