23 February 2009

Tak Balik Kampung, Kene Bising

Setelah lama saya tak balek-balek kampung. Semua orang bising. Mak saya bising sebab stok ikan-ikan fresh die takde sape nak top up, Abah saya juga agak bising kerana banyak peraduan-peraduan yang masih tak disikan lagi. Ye lah, tulisan saya kan comel macam avril lavinge. Tak caye, pi tanye bb. Mesti die akan mengsahihkan fakta berikut. TULISAN SAYA LAGI COMEL DARI TULISAN DIA.

Dzulhanafiah jugak bising sebab dia nak tunjukkan skill game bola die yang telah dimantapkan setelah pemergian saya. Ye la, saya buat dia rasa serik nak guna team Manchester United. Eh ape daa..ade hati nak lawan Arsenal saya.

Kanang pulak dah setat bisnes beger daa...Mahal sungguh beger die. Tapi sangat laku sebab rumah die tempat lepak anak-anak muda kampung neh. Die plak bising sebab taderk orang nak kalahkan dia main "cho tai tee". Ala..yang daun 2 besar tue. Ha!..Main daun terup lah. Takkan main duit daun tipu macam korang main time kecik-kecik dulu. Ala, ngaku jerk..saya paham..K??

Ekceli, saya tak balek kampung terus. Mesti pegi rumah awek dulu. Teeettt!! Jangan percaya. Saya pegi Bday Adam. Ye lah. Merajuk nanti payah pulak. Saya kan uncle yang penyayang. Korang je cakap saya berkira. Memang lah, saya kan ajar Adam mengira. 1,2,3,4..onne, rende, nale, anji...siji, loro, telu, papat...ha!!baguskan saya??

Saya tak belikan pon otomen besar tuh. Mahai beb!!!gila??ehehe.
Saya belikan Adam bear Mr. Bean. Dia suke bear tue. Boley die belasah bear tue macam belasah raksasa. Adam kan Otomen.

Sorry, tiada captured picture yang berjaya didapati kerana kamera hijau saya tak digunakan untuk sesi ini.

p/s: tq for choosing the bear; Nina.

11 comments:

PrinceSsLemOn said...

firstly, sape nina tuh?
huhuhu.... (x jeles k)..
ye la..tulisan dia lg cantek...(memang cantik pn! hehehe)..
tahinah la...tp my handwrtting is getting better n nicer la..mcm tulisan scientist! hahahaha....
nk patung gk bule? tp nk patung christiano ronaldo...
hello...hello...man utd mmg jaoh lg hebat dr arsenal k...arsenal dh mmg out of list epl k? arsene winger yg ckp arsenal xde hrpn n hampeh sungguh...harharhar...

Donut said...

eh??perasan plak die.har har har!!

mrblind said...

kampung lu kat mana?

PrinceSsLemOn said...

ooo...nk ikut balik kampung achik epul bule?

rose emely said...

nak jugak anak patung!!!

stu_comot said...

wahahaha..patung mr bean..comell!!pandai nina pilih..otomen xseswai la utk budak kecik..seswai utk sy je kott..ngeh2..

Donut said...

aik..cik comot nak jugak?emely jugak nak?lemon nak kenny rogers?nak?nak?har har har

Donut said...

kampung di jengka 7

kay said...

haha..balik pun..bila nak datang KL?hari tu aku lepak ngan ibni,topek,paan,apeng ngan bini dia..

Donut said...

kl?huhuh..tataw la..aku tak biase la ngan KL. eheehe..insyaAllah datang nanti aku roger korang, K?

stu_comot said...

cehh..setakat tny je..kalo bg best gak!!