23 February 2009

Panggilan Paksa dari Anak Sedara

Saya selalu kalah dengan anak sedare saya. Tak pernah menang. Kalau main ps, mesti dia akan menang kerana saya akur dengan kehendak dia. Ala, tapi saya terer maen game neh. Saje tak nak gembar gemburkan. HuhuU. Sadap im!!

Pada harijadi beliau, saya adalah mangsa fevret panggilan paksa beliau. 2 hari sebelum bday die baru-baru neh, saya terima call dari budak tu.

Adam: Hello Achik yang hensem.

Saya: Tak lah, adam lagi hensem. Achik kan comel jer.

Adam: Birthday Adam Jumaat nih. Adam nak Patung Otomen Besar ye?

Saya: Kan adam dah curik patung achik dulu?

Adam: Ala, patung tue kan dah tak hensem. Itu patung achik main waktu kecik-kecik dulu.

Saya: Ok la tue. Nak yang hensem pegi Jepun la. Otomen hensem ade kat jepun jer.

Adam: Ala......tak kire!! Achik tak beli, sorry la adam nak bagi kek beday adam. Bye!!

Ala..ngajuk la tuh. Ye la..ye la...

p/s: Selamat Beday yang ke-4 Adam. Adam tak hensem pon. Achik lagi hensem. OK???

9 comments:

rose emely said...

har har har...
ayat tak puas hati ngan dak kecit!!!

kay said...

ngan budak pun berkira..

stu_comot said...

wahhhhhhhh..ensemnye achik...

lara maya said...

ish3! ngan budak kecik pown nak bising....
dah ada anak nanti lagi pening....

Donut said...

ala...manade kire...korang check balek new story nanti

PrinceSsLemOn said...

hye achik chomel....ala...adam mmg terer pn main game kn....ngaku je la...x baik cover line cmtuh...klo adam tau mst adam mrajuk lg...lgpn adam kn otromen..achik chomel kn raksasa...mst la kalah...hahahaha...
utk adam:hmmm...mane kek utk achik im? nnt achik im pakse achik epul beli kn patung otromen beso k adam?

Donut said...

eleh..tak takut!weekk!!!
by the way...achik IM??macam pelik jer!!achik ke nenek neh?kuikuikui.

p/s: saya betol kan??nenek im.

PrinceSsLemOn said...

hello...hello....apesal plak nenek im...klo i nenek im..u tu atok epul...so..jgn perasan mude k...i msh auntie k...adam pgl i auntie im...or akak im...ok?

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇