27 May 2009

Entry utk PokPih dan Huda

Kepada peminat Man Utd ini, ketahuilah bahawa Abdul Do lu dah boleh masuk Hollywood. Gua rasa lepas ini dia dah boley gantikan Tom Cruise mahupun Jack Black. Mungkin juga boleh digunakan sebagai pembantu watak utam filem Gerak Khas The Movie 18.

Seperti yang dijanjikan dan juga sempena "kejayaan" semalam, aku paparkan wajah lu kat blog gua. Present ikhlas dari hujung lubuk hati gua.


"Hye! Saya tak nak pon amek gambar..Awek tue yang nak bergambar sangat."


Dan juga kepada kepada peminat Chelsea ini, gua agak musykil dengan statement lu ini. Tolong jelaskan.



3 comments:

hud@-- said...

Dear Sir,

FYI, I'm in the midst of preparing myself to be a good girl.

In the mean time, appreciate if you can give support on the above said matter.

Should you have any queries, please do not hesitate to contact me.

Thank you.

Best Regards,
hud@--

Bean Jinai said...

macam pernah tengok je awek kt atas tu..!

p0kpiH said...

wahh!!pic gua ade kt lu nya blog..tharu gua..nti gua up pic lu plak