22 May 2009

HARI PETANG INTAN YANG SPORTING

Blog Bersawang lagi. Lepas ni dah boley tukar nama blog kepada "the blog bersawang story". Takder lagi "thedonutstory". Tapi..takbley. Nanti Hazirah Lapar..Kay sengsara...Amir hilang arah..Darlene asek sms...tak nak lah susahkan orang. Kan?

Last weekend.. berada di Seremban. Along saya kenduri. Dia naik pangkat lagi. Ntah kipas jenis ape la dia anginkan bos besar tue..Mungkin cap Sanyo kot? Tapi yang penting, sekarang taraf dia dah setanding Ayah Pin. Eh..betul lah... Bos atas dia dulu name Arifin. We all semua panggil Ayah Pin. Ayah pin jaga branch lain lah pulak. So..Along naik jadik taiko. Juga, kemunculan Cik Martina ke majlis tersebut. Huhu~

Berbalik kepada Title Entry, Intan yang sporting. Kengkadang dia berpura-pura tak sporting. Ntah kenape lah..mungkin atas alasan peribadi. Selalunye saya takkan berjaya mengaburi intan ntuk fillin the blank games. Dia selalu menepis godaan saya. Ces!!Tapi hari ini saya BERJAYA!!!
Huhu~ingat ape..saya tak terror ke part-part menggoda nih?Hui...dah blajar ngan Paly lah!

amiagdperson : assalamualaikum....
amiagdperson : wah..bagusnya i di hari jumaat nih....huhuhu~
intan suzila : mcm hepy je
intan suzila : wslm
amiagdperson : erm...hepi?ye la..esok kan cuti
amiagdperson : huhuhu~
intan suzila : erkk tu je
amiagdperson : huhu~ader lagi.
amiagdperson : ari ni tkder keje
amiagdperson : so...i mcm pengganggur tak terhormat hari ni
intan suzila: wahh
intan suzila : sy tumpang gumbira
amiagdperson: erm...terima kasih
amiagdperson: mari raikan dengan daun saderiamiagdperson : lalala~
intan suzila : ape yg penting??amiagdperson : KERJA..SAMA!!

Skip2!!!

Berikut adalah Fillin the Blank Pop Trivia.
amiagdperson : my dream guy have these character
intan suzila : 1. ade career 2. educated 3. solat 4. fmly dia best(leh get alonog) 5.penyabar
intan suzila : xckup 5 laaaaaaa

(amaran..sila bertanya kepada tuan pnye badan ape dia alonong. Bukan along yang pasti!)
sebab tak cukup..tambah la lagi.

amiagdperson : wah..
amiagdperson : ok
amiagdperson : jap tambah ehamiagdperson : 6.
amiagdperson : 7.amiagdperson : 8.
amiagdperson : 9.amiagdperson : 10.
amiagdperson : 5000.
amiagdperson : ha...isi lah
intan suzila : perli ke hape

...........................................................................................................................

intan suzila : 6. xhodoh 7.xberlagak 8. sgt suke membelai hahhahah 9. xkedekot 10... xtaw

Ok..Pop trivia akan disambung kalau rajin..

12 comments:

nazreen said...
This comment has been removed by the author.
HazirahMahadzir said...

kau sgt prihatin dgn tahap kelaparan aku.. T__T

Bean Jinai said...

sssssssssssiiiiiiiiiiiioooooooooooottttttt.......!!!!!!!!!!

m U c h ! k said...

eceh.. slalu sms..
lu kat semban x kasi tau.. bile lu kat balok lu slalu tipu kate kat semban.. pe ni bai..

A a D i I ? said...

ape pakai kipas.. skg da maju arr... aku syak abg ko pakai ekon la kasi bos ko sejuk. haha!

Anonymous said...

tq 4 the invitation to alongs' house...it was superb.... =)

Donut said...

hazirah- memang lah..kau kan insan yang perlu keprihatinan masyarakat.Lalala~

bean-oi..ape carut2..kerat lidah kang..huhu~

darlene-ala..manade gua tipu..adoiyai..muke puteh suci macam ni suka tipu ke...ermm...butui lah..

aadil-erm..aku pon syak mcm tue la aadil

martina-u r welcome. havin fun aite?

PrinceSsLemOn said...

lots...n lots..of fun!!!
nnt invite la lgi...(muke x malu)..
hehehe....

Izreena Halim said...

hazirah sentiasa lapar siot aa haha

HazirahMahadzir said...
This comment has been removed by the author.
HazirahMahadzir said...

ai hett yuuu izreenaaaaa~~!!
T_T

Donut said...

martina-tak bley dah..next is musim durian..nanti durian abes kat u je...

izreena-agreed sesangat

hazirah-jgn la hate2..betui kan..lalala