07 May 2009

Gambar Henset Mak Saya

Ala..saje try entry publisiti murahan. Bukan henset mak saya pon. Henset saya yang murahan itu je. Tapi gambar dalam henset saya "tap tap tap" (bunyi marching kaki).....BAEK PUNYER!!

Adoiyai..ingat gambar awek bogel lah tuh. Takde pon, 3gp pon takde.Saya kan suci orangnya. Tak caya jom la date. Lalala~
Saya transfer lagu+pic from henset to laptop tadi. Skali tengok banyak gambar-gambar pelik wujud..itu tak masuk mende wow lagi..



Ini brader die bajet tempat duduk awam nih tilam air dia. Dah macam badak air saya tengok.


Saya bukan peminat politik yang tegar, tuan kedai ini yang tegar.


Ini kapal terbang nurkilan engineer. Kata Fiza dan Yda yang bajet saya akan impress . Lalala~


Food Paddle? Food Paddle my foot!! Lepas ke meeting ko bawak??



Yang ini paling best. Request dari seorang anak tea lady untuk subjek Kajian Tempatan . End up; store keeper yang kene carikkan. Siap ade Good Luck??Motif??

Anak Tea Lady: "Mak, tolong carikkan kere untuk adik"

Tea Lady:" Nanti mak gi memburu di belakang rumah ye."

Anak Tea Lady: "Tak perlu, internet kan mcm-mcm ada...mcm astro!"

p/s: Astro, sila bayar royalti publisiti sikit. Bil Astro free 3 bulan pon da cukup.

Ok..selamat bercuti everyone!!



5 comments:

A a D i I ? said...

aku tak caye ko suci
jadi..
meh date dgn aku. haha!

hud@-- said...

ceh!xleh blah!stiap entry misti ade ayat2 puji-memuji diri sendiri..

arfahadnan said...

huhuhu..
makcik tea lady sangat sempoi.. nak berburu bagai...

huahuahua..

Donut said...

adil-orait...let's go!!!

huda-eleh..at least gua tak jadik batman sengal kat batu..lalalala~

arfahadnan-ader possibility tak awk ni adik azwin adnan?

arfahadnan said...

azwin adnan?
aku kembar dier...
cuba ko tanyer dier..