02 May 2009

Bahana Beger Mc Donald


"Hello; assalamualaikum. Saya nak melaporkang kejadiang kemalangang eksideng neh".

"Waalaikumsalam..kat mane berlaku tue?"

"Kat batu sembilang..."

"Kat mane?"

"Batu Sembilang!!!"

"Sekali lagi..kat mane?"

"Kat batu pele!!!Bodo...la!!!"

..................


Eh..hyE!!pedulikan perbualan di atas..Dialog berikut tidak pernah dan jugak tak akan sesekali digunakan ketika kejadian berlaku.






Don't worry;Everyone save!!Syukur Alhamdulillah. Driver die pon kelihatan sangat steady dengan menyambung makan beger setelah eksiden terjadi. Ingatkan merah di baju driver adalah darah..
Owh No...bukan darah..dara pon bukan..Cuma sos cili doublecheese beger je..


So you guys out there...Don't Eat Mekdi and Drive!!


9 comments:

HazirahMahadzir said...

maka,mknlah happy meal..

Izreena Halim said...

tipulah. tu kereta ke burger mcd yang accident.

Donut said...

hazirah-dah tak makan beger time drive da

izreena- kedua dua eksident.

bLeEd BuDdY said...

ehh..mcm kereta ameng je tuh?

Donut said...

celah mane kete ameng..tue kete broque...

kay said...

gilos..sadis aku tengok..tapi ok la..hidup n dapat makan mekdi lagi..

Anonymous said...

igt kn kete ameng gk..bru nk ckp cian ameng...nsb bkn mr anderson....bwk kete ati2 kay....dun eat n drv...n jgn bwk laju2...

Donut said...

kay-steady beb..steady!!

anymous-lu memang dengki sejak kecik2 lagi. Lu dendam ngan gua sampai skang sLepas gua cabut tayar beskal lu.
Gua taw la agak susah nak dapat 5, dan gua paham utk orang2 mcm lu yang dpt 4..ok?lalala~

m U c h ! k said...

benti r&r dulu r kalo nk mkn..muahaha