15 May 2009

Tag dari Hazirah. Gua taw dia kenyang bile Dia bace blog gua.

Huh...bersawang lagi. Ini angkara travian, open pod air intake, ccfl, f1 warning lamp dan juga gua tengah sedey dan down. Sorry, hari ini mood macam hippopotamus kesusahan sampai membahasakan diri sebagai gua.

1.Travian
Gua ketua samseng kampung skarang. Tinggal masa nak gi serang kampung sebelah je. Hoi kampung sebelah, ini bukan lawak king..ini ancaman baek punye..OK?

2.Open pod air intake
Ini yang gua malas ni. Baru nih..mr. Anderson mintak hadiah ke 10,000 km safe ridehour dengan tanpa defect dr proton. Dia punya ngade-ngade, gua try takeover 3 buah lori di bypass, dia buat-buat slow. Eh..gua dah bagi lu SURBO baru nih..ape lagi lu nak. Nak angin lebih? Lu angin lebey..gua yang berhangin perut nanti hujung bulan sebab belikan lu adiah.

3. CCFL dan F1 warning lamp.
Ini gua yang nak. baru Neo gua macam BMW Sauber. Lalala~

4. Sedey+Down
Ini yang malas cerita. Orang happy go lucky macam gua terpaksa sedey dan down macam dengar lagu "Alif dah kurus". Eh ape da...yang pegi main defensive apahal? Sedap-sedap leading..gi la bantai pakistan tu 2,3-o dulu..Adoiyai..Mane coach die? Gua nak bagi penampar jawa siket. Dah la gua terpaksa berasak-asak nak masuk stadium. Ces!!!

Ha..aku buat tag kau ni Hazirah oi..semoga kenyang selalu.

Nama Timangan
-Saiful-khas utk lecturer sahaja
-Epul- khas utk mak gua je, OK?jangan ngade2 nak gune
-Bulat- Ini name sebenar pemilik Honda CBN 7355
-Donut- Eh hazirah!!kau pulak yang meleleh air liur??Cover2 la siket!

Anda seorang yang..
Comel
Pandai Menggoda
Sexy
(Hati hati bila berkawan dengan saya)...."sambil berbisik di telinga anda"


Insan teristimewa,describekan mengapa dia terlalu istimewa..
kawan Ameng. Dia selalu naik basikal. Sambil melalak. AAaa AAaaa AAAaaaa AAaaaa!!!
Baru nih..Paly dan Juan nampak budak basikal tu lalu depan rumah sambil pakai spek kuning....kacak weh!!
Itu kes hari sabtu. Hari ahad gua nampak dia pakai subang sambil jalan-jalan macam nyah jual bontot. Adoiyai...Ameng!!!!GI JAGE KAWAN KO!!!

Kenape terlalu istimewa?
Perlu ke gua jawab soalan ini?Pegi la tanye nabil. Dia asyik suruh orang pikir sendiri je. Dia bagi question tak nak pikirkan sendiri...Naseb baik Irma tue ex gf gua yang tak dirampas. Kalo tak mesti gua dah kenselkan nama dia awal-awal dalam pencalonan idola donut 2009.


Lagu kesukaan yang dilayan sekarang..
Jap gua check I-Tunes gua. Top Recently played.......
-Mati Hidup Kembali-Buttercup
-Life in Technicolor II-Coldplay
-Mad- Neyo
Kantoi gua layan hip hop. Takper2. Blog gua still indie.



Makanan Kesukaan
Sila refer jawapan Hazirah.



Warna kesukaan
-Pink
-Oren
-Hijau Muda
wah...warna-warna muda. Ini kalau pipiyapong tahu gua pakai macam ni, mesti dia jeles dengan jiwa muda gua.



3 benda wajib dalam beg
Walaupon gua bergelar engineer skarang ni, gua tetap bawak beg nike budak skolah gua yang rabak sikit2 akibat ekside moto dan juga penggunaan kasar ameng. Dalam beg tu akan ade laptop, pen dan namecard. kadang-kadang je ader suar jean levi's siam.



Kali terakhir anda menangis dan kenapa
Sewaktu Mesia kalah ngan Pakistan...tragiskan gua?
X lah..gua mane ada air mata utk di tangisi
Kenape?Sebab gua wolverine


Kawan yang digemari (baca : untuk ditag)
-bean jinai : dIa punye lagak lain macam sikit.Tengok je la name blog dia...
-Darlene-lame tak msg aku bai..ape crite?asek2 NAB lu...
-Cikgu TESL ada

9 comments:

HazirahMahadzir said...

dah la tiru jawapan aku..eeeeee~~

ok.
dah.
nak pegi mkn nasik.


tgk,mana ada aku kenyang baca blog kau!

Izreena Halim said...

kata PinkFC
blog kaler selut lumpur. woo

dLa IS THE NAME said...

aisey...lu p tengok hoki x gtau gua...kem salam kat waseem ye.haha

Bean Jinai said...

aii..!! perli nampak..! wei gua nengok bdk2 lu punya Neo sume canteek jer..! terbukak pintu hati gua nak beli kereta Nasional.. Amacam donnut.?

Donut said...

hazirah-sejak bile gua tiru jawapn lu~gua mls tulis je..lagipon..kite selalo berpendapatan sama...

izreena-ala..nak tkr pink jgk ke..
ko tak ajak pon..

dila-ha!!ni yang aku marah. sokong lagi si pakistan tue.

bean-nak beli skarang?baik angkut neo CPS. terbeliak mata geng2 aku.lalalal~

m U c h ! k said...

rindu gak lu kat wa ek bai.. pembetulan .. NBU la.. plat kete lu lom temasuk dlm list gosip-gosip wa lagi keh.. lu skandel2 ngn wa dulu baru tesenarai..wa da msg lu td..terubat rindu x

Anonymous said...

epul...? bkn sepul eh? hehehe..

ada.m0khtar said...

incik epul... tag anda akn segera sy rujuk kpd mjlis gru besar unt0k tindakan lnjut...


majulah sukan unt0k negara..



-------------------
(cekgu KH)

T h e K i t C s H w a Y said...

kim salam gua kat pipiyapong.
gua suke same die.
wahha!