04 May 2009

TT Kuantan Satria Neo Club



3o April 2009;
Aiman Carigali msg. "Hoi..TT malam neh. Taman Kerang yeh@ 9."


Malam tue, pegi ngan ameng. Saya malas la nak bukak cerita pasal ameng lagi sebab ader orang over excited bila dengar name dia. Bukan artis pon. Inikan pula superman. Eh..ape daa.
Berbalik kepada cerita; maka terjumpalah diorang di tempat yang dijanjikan. Tapi sikit je yang datang. Newbie ade la 2 orang. Sorang budak balok..sorang lagi saya tataw. Die Tak tegor pon. Tak kan saya nak pegi tegor die kot. Saya kan pemalu.
Orang lame yang datang;
1.Aiman
2.Jr
3.Amly
4.Sidi
5.Wafiy
6.Zul










Dan baru-baru ni jugak..pembubaran takhta SNC.com.
Dengar citer gaduh-gaduh dan masing-masing tak puas hati. Eh sampai bile da...
Lantak korang lah. Janji SNC East Coast masih kekalkan tradisi bersaudara.

KAMI TAK HOT;KAMI KEWL!!
Long live 2-doors whore!!

7 comments:

Bean Jinai said...

Apa Chat Box..?, amende tu.Gua tak tau apa apa pun pasal blog ni. ni pun gua suruh anak sedara gua yang sign up, gua memang buta IT. pasal kolam air panas tu tak payah lagi la nak pergi bro, Gua sendiri pernah berak kat dalam kolam tu,tanda protes. tempat tak da orang jaga.

Anonymous said...

sape yg xcited dgn ameng tuh?huhuh...ameng nie fames la.. en donut....tukar kete...jom...mr anderson nk dok shah alam plak...

:: LaRa MaYa :: said...

aik...mane lagi ahli club...bila nak blanja aq mamam donut????????hi3...

Donut said...

bean-gua da kensel da

im-u nak mr anderson?amek lah..kalo sampai..lalala~

lara maya-ha..nanti TT aku ajak ko..ko tgk la brape kerat sgt neo owner kat kuantan neh...

Anonymous said...

mane taw im? kekekeke....nm dia wafiy? mcm name adik saya...adik saya pn name dia wafiy.... =)

A a D i I ? said...

aku bwk kancil tapi nak join neo club bole? haha!

Donut said...

im-bukan wafiy adik u yeh

aadil-boley...kalo awek takper..
bawk kete toyota ke70 pon kamiorang terima..lalala~