24 June 2009

Bau Ketiak Awak Sangat Sedap

Baru-baru ini, ada seorang awek tegur gua.

"Hye awak!!Saya........................."(perbualan dirahsiakan atas sebab-sebab peribadi)

Tiba tiba, dia tanya gua;

"Awak, kenapa bau ketiak awak sangat sedap?Opps, maksud saya..Awak wangi lah!!"

Gua dengan selamba reply;

"Saya mandi bunga lah awak!"

Awek itu tiba-tiba terus pergi..meninggalkanku sendiri. Gua ada salah cakap ke?Lupakan aje lah.
Ape-ape pun, hari ini gua nak share lah kenapa gua wangi. Bukan sebab mandi bunga, bukan sebab kentut gua wangi. Ini entry gua nak cerita gua wangi pasal pakai minyak wangi.

More likely, to share with everyone where can I get less price perfume which actually the same as you can bought from perfume outlet nearby your house. It is not rejected, also it is not a fake one which you can get easily in Pasar Malam or FOS.It is originally come in box, smells good and most imporant is..pay less!

Reason? The seller said to me; she's the owner of Paris Hilton's perfume factory. And Carolina Herrera is her auntie. Hugo is under her leverage. Body Shop perfume is her mistake creation. I don't know. As long as I can get a perfume that i want with lower price, I OK je.

Here's the updated list. Antara yang ada kat dia skarang.





Price: RM155 nett#
Brand: BVLGARI Black















Price: RM 165 nett#
Brand: ESCADA Sentiment

















Price: RM130 nett
Brand:KENZO Flower

















Price: RM 165 nett#
Brand: DNKY Red Delecious Man

















Price: 170 nett#
Brand: Hugo Boss 6
















Barang siapa mahu, contact lah gua.
Emailkan hasrat anda di amiagdperson@yahoo.com.

11 comments:

arfahadnan said...

dekat Jusco AUKeramat pun ader.. aper ntah nama kedai tuh..
dapat less gak dari harga kaunter..

kay said...

wangi konon..tapi aku nak 1 set..nak wat hantaran kahwin..agak2 ada tak?

Butterfly's said...

Eh2... Mcm awk jer yg jadi penjual tuh?? hehee... Adakah cerita itu rekaan semata2?? Hahaha... Just kidding...

Fadhlinasir Nama Diberi said...

aku rase aku nk bli la..
ape mcm dgn HUGO ELEMENT??
ade quotation?
yg besar ye..

sy boleh dpt rm180...
kt cni bape ye?

Bean Jinai said...

ah, ngada2. tak payah pakai perfume la. kepit je bunga loceng kat ketiak ko tu. dah busuk tu busuk juga..amacam..?

Donut said...

arfahadnan-erm, ye ke?tlg ushakan chic4men yeh?

kay-erm...boley. ko nak yang mana. aku tlg belikan.

butterfly-erm..bukan saya jual lah.kawan saya yang jual.

paly-will be revert ASAP

bean-lu dengki makwe puji gua wangi ke?lol.

hud@-- said...

aku raser aku xnak beli..sbb aku pakai minyak atar je..kadang2 aku gune minyak afiat..dan yg slalu kadang2, aku pakai minyak cap kapak..tq

PrinceSsLemOn said...

price dia x lah murah sgt kot...tp ok la...affordable....arituh kedai perfume kt midv ade sale...perfume paris hilton besor is about 168 after discount..perfume baru2 pn ade gk ke? ok la..nnt i oder..u byr dlu..i byr ansur2 ..boley trime x?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mau promoto perfume ghupe2 nyer
hehhhehe

p0kpiH said...

polo blue xde ke bro..kalu dpt bwh 2rat mmg gua tros agkt

mrblind said...

hoi..takkan sembur perfume kat ketiak..hahaha