01 June 2009

Blog Menyanyi

Donut
No.10 Taman Sg Karang Mesra
26100 Kuantan
Pahang Darul Makmur


Bloggers
Unidentified Flushing Object
Taman Floating Smelly
192.168.0.17
World Wide web

You All,
Gua agak suka blog-blog yang menyanyi sendiri neh.

Tapi.......



Apahal IDM gua asek pop up je!?? Gua baru ada semangat nak baca-baca tulisan, maki hamun, sumpahan, serta ayat-ayat penunduk wanita..tetiba pop!!backstreet boy.mp3...pop!!!jonas brothers.mp3.pop skali lagi....gua tekan je butang pangkah kat atas tuh. Rasekan!!Sape suruh gatal-gatal letak lagu tapi tak structured betul2..Dah lu orang rugi...gua tak boley tambah komen-komen (Kalo Mr. Blind dia tulis romen-romen nih) kat entry lu.

Gua taw gua rugi sikit dari segenap aspek..tapi Ada aku Kesah? Cak cak cak cak cak cak cak cak!!.....Petuiiiiiinggg...kelepek!!(slipar melekat kat kepala Rusnah.) Iye lah...mesti la kepala dia..gua tak terlibat secara langsung ataupon tidak langsung dalam hal mereka. Gua awal-awal dah buat announcement gune mikropon tentang betapa antidistablishmentarianism gua utk siri merapik Si spek besar Azuwan-Tertonggeng-Ditolak Cinta-Zieana.

Kepada yang terasa..Maaf, saya amat suci dan jujur orangnya. Silalah betulkan coding anda ataupon fikirkan cara yang lebih baik. Saya suka blog menyanyi. Tapi tak suka blog keluar pop pop "pah ceroh". Ape??buang IDM saya?no way!!mcm mane saya nak donlod lagu Yuna dan Liyana Jasmay awek saya tue?

Sekian. Terima Kasih.


Yang benar,

Donut

11 comments:

enchik' ijat said...

oi encik..
kalo xnk pop up, encik disablekn je mozilla firefox kt IDM tu... haish~

cara-cara:
- g option
- g general
- unklik mozilla.

conclusion: popkon pon xkuar nnt..

Donut said...

tak..mcm blog ko ok jer..aku tak yah disablekan pon..

ape kes??diorang pakai coding cap ayam tuh

Izreena Halim said...

4shared for mp3 sudeh

hud@-- said...

saudara, format surat ni xbtol la..
saudara miss the date..saya rasa sunggoh terkilan.lalala~~

Bean Jinai said...

amacam bro, lama tak dengor cite, sepi tanpa berita, ke menikoh..!

HazirahMahadzir said...

hmm..karangan surat rasmi tkde garis melintang kt tgh surat tu pn.. >.<

m U c h ! k said...

huhu..wa pon x ske blog yg menyanyi2 ni.. sbb mengganggu pendengaran lagu2 feveret gua yg sedang berkumandang..

Donut said...

izreena-aimimi.net lagi ok la gua rase

huda-gua dah tinggal surat rasmi sejak tingkatan 4. Paham2 je lah

Bean-lu lah bro..datang kuantan dating je. Manade kesah gua yang lonely ranger kat sini.Lalala~

Hazirah-eh..hye hazirah..saya kursus engineering dulu. Memang tak layan surat2 rasmi nih.

Darlene-Erm..tolong listdown kan fav song anda.
1.
2.
3.
4.
5.

m U c h ! k said...

aku da list daun da hari tu mase lu tag wa..ngeee

Donut said...

itu yang aritue..yang ari ni pnye buat lah

m U c h ! k said...

1. hating on the club-rihanna
2. still loving you- scorpion (chewah!)
3. i know u want me- pitt bull
4. kiss me thru the phone - souljaboy
5. salam utk kekasih - nadia

ngeee~