28 June 2009

Sementara ia MASEH donut

Di zaman kegawatan ekonomi ini, semua orang sanggup membuat apa saja untuk mengecapi nasi sepinggan, seluar jean LEVI, dan lain-lain. Termasuklah gua. Merasa tempias kegawatan ekonomi dari aspek enjoy-enjoy setiap bulan serta simpanan untuk majlis perkahwinan.

Hari ini, gua terfikir...apa kata gua tukarkan hobi blogging rapikan gua ini menjadi sesuatu yang menjana duit sampingan. RM 50 sebulan pon dah orait....!!

Survey di sini,

Memandangkan blog gua pon dah namanya DONUT, apa kata gua jual DONUT je guna blog ini?Apa cerita?Boley jalan tak korang rasa?Ada can dapat RM 50 sebulan tak?

13 comments:

Bean Jinai said...

woi..woi.., gua nak join jugak.

**zyDa** said...

nak join nak join nak join...huhu

PrinceSsLemOn said...

hmmm...jual donut..make sure sdap cm big apple or jco...klo dunkin x moh la...mst r bule dpt lebih dr rm50...half dozen je rm 12..pergh..kaya...sokong! sokong!

arfahadnan said...

sedapnyer donut...
kamu buat aku lapar..

kay said...

aku tak kisah..sokong je..asalkan ko bahagia..

Butterfly's said...

chop!! saper yg buat donut tuh??

Fadhlinasir Nama Diberi said...

baek ko jual diri..
laku lagi kot..
mencecah belasan ribu beb!!

Basuh Baju said...

Mgkn boleh kalau donut lu ada perasa air basuh baju..haha

HazirahMahadzir said...

asalkan kau kenduri jemput aku makan2 kt meja pengantin..lagi pun pengantin sentiasa malu2 bila bab mkn2 ni..


agaga~

p0kpiH said...

jual donut kt kuktem malam2 pn orait gak tuh. apedehal. bkn stakat 50. serat pn bolehhh

Donut said...

bean-masih dalam pemikiran

zyda-as above

lemon-mesti la sedap pnye. takkan nak buat yang tak sedap

arfah-erm.montel lah anda sebab bantai donut pagi2

kay-tenkiu.

rama-rama-gua la yg nk ulinya...

fadhli-murahnya gua.lalala~

basuh baju-kalau ada perisa tue da lame aku buat.

hazirah-ni celah mane gua cakap nak kawen nih. gua kumpul je..

pokpih-idea lu bernas.akan kufikirkan dalam2

m U c h ! k said...

wah "donut sepul" laris di pahang..ahahaha..

eh mcm NBU la..NBU jual pau gebu..ko jual donat gebu la

dokipenyu said...

baek ko jual neo,dpt gak la bnyk skit :D